Post by metminsdispgudi on Feb 8, 2022 10:35:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Horror Clown 2022 version ▞▞▞
Μέχρι στιγμής φαίνεται καλό παιχνίδι μόλις το ξεκίνησε
Το πρώτο είναι καλύτερο
Πολύ κακό παιχνίδι 😐😑🤐😕😤
Δεν το κατέβασα ακόμα και κατουρίθικα
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώσετε για το επόμενο επίπεδο αυτό το παιχνίδι είναι κακό, μην το καταλάβετε
Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις και είναι χάσιμο χρόνου και πολλών δεδομένων...
Ολοκλήρωσα το πρώτο πάρκο θανάτου και τώρα αυτό το πάρκο θανάτου 2, κάντε το πάρκο θανάτου 3. Τα καλύτερα παιχνίδια στον κόσμο okkkkkkkk
Βαθμολογήστε αυτήν την εφαρμογή Death Park 2: Scary Clown Survival Horror Game
Ήθελα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.. όταν αγγίζω το κόκκινο μπαλόνι ξαφνικά τα δωμάτια είναι καλυμμένα με μια μικρή μαύρη τρύπα, δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω γιατί έπαθα τρυποφοβία..χμμ πολύ λυπημένη😔
Γιατί πρέπει να πληρώσουμε για επίπεδα και επίσης δεν μπορείτε να μας κάνετε όλους να παρακολουθούμε διαφημίσεις δύο φορές για κάθε επίπεδο, ώστε να μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι
Κατεβάστε Death Park : Scary Clown Survival Horror Game 1.8.3 ...
Death Park 2 Shooter Scary Clown Survival Horror is a addictive game for hwo loves granny zombies games.in this death park 2 uou have to
Παιδια να σας πω πρωσοποικα την αληθεια οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο για τις ελευθερες ωρες σας.Απλα ειναι αρκετα τρομακτικο για τα μικρα παιδια για αυτο του εβαλα 4 αστερια γιατι ητν λιγο μα πολυ λιγο τρομακτικο
Τα γραφικά είναι εκπληκτικά (και η ιστορία), αλλά τα μόνα 2 πράγματα που δεν μου αρέσουν είναι η σταθερή διαφήμιση αξιολόγησης και έχω τρυφοβία (φόβο ή αηδία για μικρές ομαδοποιημένες τρύπες) και όταν μπήκα στον κόσμο των ονείρων μου προκάλεσε την τρυφοβία. Το άντεξα μόνο για 1-2 λεπτά.
Κώστας
Το καλό παιχνίδι αγαπώ τη γραμμή ιστορίας το καλύτερο παιχνίδι holoween που έχω δει στο play store μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα, αλλά είναι οι προσθήκες που είναι κάτι που μισούν όλοι πάνω απ' όλα ακόμα ένα υπέροχο παιχνίδι.
Είναι χάλια που πρέπει να παρακολουθείς διαφημίσεις για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο 😕 😒
Είναι multiplayer ή όχι
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλά συναρμολογημένο, νιώθεις σαν να έχω κάνει ένα μεγάλο ταξίδι. Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι μίας χρήσης, όμως, μόλις το ολοκληρώσετε, δεν μπορείτε να μπείτε στον κόπο να το επαναλάβετε. Η έξοδος από το σπίτι και όλα αυτά πραγματικά ανεβάζουν το παιχνίδι από εκείνα τα άλλα παιχνίδια τρόμου της γιαγιάς
Αυτό το παιχνίδι είναι τρομακτικό και δυσκολεύομαι να βάλω το παιχνίδι όταν ερχόταν η δεκάρα και σκάει το κόκκινο μπαλόνι και το και το μπαλόνι όταν πρόκειται να φύγεις από το σπίτι, έχω πρόβλημα σαν να θέλω να σκοτωθώ ποτέ Θέλω να το παίξω, αλλά σήμερα θα αντισταθώ στους φόβους μου και θα το κάνω
Είναι καλό και τα γραφικά είναι επίσης καλά, αλλά χρειάζεται προσθήκη σε κάθε εκκίνηση των επιπέδων που δεν μπορούν να παίξουν τα εκτός σύνδεσης. Παρακαλώ κάντε κάτι για αυτό.
Πολύ ωραίο και δροσερό παιχνίδι 😉
Story Of The World ... Texas Chainsaw Massacre Part 2 All Horror Movies, Horror Films, ... Winter Fire, Stephen Kings, Pennywise The Dancing Clown, You.
Scary Clown: Περιπέτεια τρόμου παιχνιδιού - Apk AMP
O¢∏°O™ ∂¶πµπø™∏™ 2006 THE SURVIVAL KIT - Athens ...
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Αλλά οι διαφημίσεις το έκαναν χειρότερο. Ελπίζουμε ότι το 3ο μέρος δεν θα έχει τόσες διαφημίσεις από αυτό το παιχνίδι. Κάθε φορά που έχετε περάσει, πρέπει να παρακολουθήσετε τη διαφήμιση, αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό.
Toca Life World: Build stories शिक्षा देने वाले mzq
πάρα πολλές διαφημίσεις όταν παίζω με wifi στο , αλλά αυτό είναι καλό , τα γραφικά είναι ωραία αλλά βελτιώνουν τη χρήση του φακού και της διαμόρφωσης του ελεγκτή , αυτό το παιχνίδι με κάνει να θυμάμαι το παιχνίδι που έπαιζα τις περισσότερες φορές, το "Silent Hill" το οποίο μπορείτε επίσης αλλάξτε κόσμους. βελτιωθείτε με το να μην είστε πρόθυμοι για χρήματα αλλά βελτιωθείτε για τους παίκτες σας! ❤️❤️❤️
Death Park 2: Horror Clown Aventură mvd
Γιατί το χρηματοκιβώτιο δεν ανοίγει αυτό που θέλουμε να ανοίξουμε, πείτε μας.
Χάλειο είναι
λήψη 666666666666 από Euphoria Horror Games apk τελευταία έκδοση 1.8.3 για συσκευές android.
Death Park 2: Horror Clown Avontuur jpd
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ τρομακτικό και πολύ πιο διασκεδαστικό από τα άλλα παιχνίδια τρόμου Μου αρέσει το πώς σε κυνηγάει το pennywise όταν είσαι σε ένα όνειρο, είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι αρκετά έξυπνος για να κάνω όλο το επίπεδο im στο επίπεδο του πάρκου θανάτου τώρα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. !!!!!
Κυριολεκτικά 2 λεπτά από το άνοιγμα του παιχνιδιού εμφανίζεται μια καταραμένη διαφήμιση και δεν έχω αρχίσει καν να παίζω smfh μην κατεβάζω πάρα πολλές διαφημίσεις
4/AD Γιατί να μην το κάνουμε απλώς ένα παιχνίδι επί πληρωμή; Όχι, σίγουρα το να το μολύνω με διαφημίσεις είναι πολύ καλύτερο! Δεν είναι τρομακτικό, αστείο ή καλό.
Μου αρέσει, αλλά όχι η αγορά πραγμάτων με πραγματικά χρήματα
You are going to read one of the oldest and scariest stories in the world. ... The legend goes that whoever sees the ship will have a death as terrible as
Τόσες πολλές διαφημίσεις, αλλά γενικά είναι εντάξει
Τέλειο μπράβο σας
Το παιχνίδι φαίνεται καλό μέχρι στιγμής. Τα γραφικά είναι φοβερά και η ιστορία κερδίζει την προσοχή σας για να εξερευνήσετε το παιχνίδι σε μεγαλύτερο βάθος. Συνολικά, φαίνεται σαν ένα υπέροχο παιχνίδι τρόμου.
Πλήρωσα για το επόμενο επίπεδο που χρέωσαν από την κάρτα μου και δεν με άφησαν να πάω στο επόμενο επίπεδο.
Τότε αυτό το μέρος 1 είναι σούπερ αυτό το παιχνίδι δεν είναι ενδιαφέρον αλλά το death park 1 ενδιαφέρον
Survive the creepy adventure in one of the top horror games! In this scary game you should explore a huge abandoned amusement park with a
👍
Το πρώτο είναι πολύ καλύτερα να μην πω ψέματα. Απλώς αισθάνομαι ότι αυτό είναι πολύ τρομερό σε σύγκριση με το πρώτο
Death Park · Δράση και περιπέτεια Με: Euphoria Games; $5.99 πριν 2 χρόνια; Εκδοχή: Win; Λίστες: 0 + 0 Βαθμοί: 0 + 0 In this horror game you will explore a
Αυτό το παιχνίδι πραγματικά συναρπαστικό. Από τον ονειρικό κόσμο είναι ερεθιστικό το κόκκινο χρώμα είναι κακό, ο πόνος πέρασε. Αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κουλ όπως και το 1ο. Όλα έμοιαζαν κατά κάποιο τρόπο σαν ταινία. Η ποιότητα είναι φοβερή. Συνιστάται. Στην αρχή ξαφνιάζεσαι όταν εμφανίζεται ο κλόουν και ουρλιάζει, αλλά το συνηθίζεις 2 lol. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι (συνέβη λίγες φορές) μερικές φορές οι διαφημίσεις δεν φορτώνονταν, δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος για να εξηγήσω το πρόβλημα, η οθόνη μετατράπηκε σε κάτι γκριζωπό και δεν έφυγε μέχρι να φύγω και να ξεκινήσω το παιχνίδι πάλι. Ίσως είναι πρόβλημα σύνδεσης, οπότε θα δώσω 5 αστέρια ούτως ή άλλως.
Φιγούρες Funko POP! | Wizbox.gr