Post by szupvermyoruiword on Mar 12, 2022 2:04:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Busuu: Learn German ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Busuu: Learn German IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کوپن ▞▞▞
▞▞▞ Busuu: Learn German 2022 version ▞▞▞
با فاصله زیاد، تنها چیزی که می تواند آن را بهتر کند الفبا خواهد بود
و بدون کنترل صدا
برنامه بارگذاری می شود و پس از ورود کار نمی کند.
برنامه های مشابه و جایگزین Android مانند Busuu: Learning Language ... "'Learn Spanish, Japanese & Learn Languages like French, German, English, Italian"
تا زمانی که به JB ارتقاء دادم، اکنون به سختی کار می کند. من دوره هایی را در برنامه خریداری کردم اما اکنون نمی توانم از آن استفاده کنم. این را اصلاح کنید لطفا!
همه چیز برای کاربران ممتاز است، آن را از ابتدا پرداخت کنید و وقت ما را تلف نکنید
Busuu: Learn German Образование yek
کار کردن آسان است.
Learn German Learning Language Pro 3.1.5 APK رایگان برای موبایلان اندرویدی ، تلفن های هوشمند. قرص و دستگاه های بیشتر.
خوب
این برنامه خوب و مفید است، اما پس از پرداخت، نمی توانم سطوح جدید را دانلود کنم. من از تب Samsung Galaxy 10.1 استفاده میکنم، وقتی روی سطوح مختلف کلیک میکنم، ظاهر میشود: "با عرض پوزش، مشکلی در دانلود پیش آمد. مطمئن شوید که به یک اتصال قابل اعتماد متصل شدهاید و از برنامه خارج نشوید".
Learn German - Listening And Speaking · POROLINGO. 1. 1. Learn German ... Tobo: Learn German Words, Articles with Flashcards ... Busuu: Learn German.
دانلود برنامه Busuu: Learn German برای اندروید | مایکت
Busuu: Learn German Švietimas pwb
راهی عالی برای یادگیری بسیار تعاملی دانکه!
این یک برنامه آموزشی خوب است، بهتر از همه ... رایگان است! 2 هر چند یک نکته مشخص ;-)
خوبه ولی خیلی ساده
Queen's Quest 2: Stories of Forgotten Past Nuotykių yynq
بهتر است از دولینگو، اما پس از آن برای برخی از درس ها هزینه ای از شما دریافت می کنید
نسخه رایگان به نظر می رسد مفید باشد اما صدا در galaxy s کار نمی کند. بهروزرسانی شده و اکنون نمیتوان برنامه را باز کرد، fc.
#BUSUU Instagram posts
Busuu: Learn German Образование jbk
لطفاً می توانید برای زبان روسی برنامه بسازید من سعی می کنم آن را پیدا کنم اما هیچ زبان روسی برای andriod وجود ندارد لطفاً تأیید کنید
آیا شخص دیگری نیز آن مشکل را دارد؟؟
این توسعه دهندگان نمی توانند مشکل را برای یک سال اصلاح کنند. صدا به طور ناگهانی قطع شد، همه چیز مانند بررسی اندروید، حذف برنامه، پاک کردن حافظه را امتحان کردم. صدا کار نمی کند، همچنین نمی توانم گزارش ارسال کنم، نوشته شده است "مشکل اتصال".
اما خوب نیست که آخرین به روز رسانی به این معنی است که باید برای بخش هایی که قبلا انجام می دادم بدون پرداخت هزینه پرداخت کنم
پولیه رایگان بود چی میشد مثل دولینگو
ویژگی های رایگان زیادی نیست، اما به اندازه کافی خوب است
تا اینجای کار. دامنه کامل موضوعات و وظایف جالب.طراحی عالی، بسیار پیگیر با وادار کردن من به خرید ممتاز.. آزمون تعیین موقعیت عالی، سعی نکنید در طول آزمون تعیین سطح باهوش تر به نظر برسید، زیرا بسیاری از چیزهایی را که در غیر این صورت می توانستید یاد بگیرید را از دست خواهید داد.
برنامه خوبی است اما دوره آزمایشی 30 روزه را فعال نمی کند. یک ساعت برای بدست آوردنش تلف کردم اما چیزی نگرفتم. با تشکر
من سعی نمی کنم با کسی به زبان آلمانی صحبت کنم، زیرا این اساساً فقط به شما کلمات را آموزش می دهد، نه اینکه چگونه جملات را کنار هم قرار دهید.
اپ ویژن - پارس هاب، بازار سرگرمی و محتوای دیجیتال - Parshub
Busuu: Learn German Utbildning cmfz
برنامه عالی بود! اما کارت هند را قبول نمی کند. میخواستم دوره کامل رو امتحان کنم ولی نشد!!
Download and install German language training 1.0 on Windows PC. ... Learn German Language: Complete Speaking Course Download on Windows
این شگفت انگیز است.