Post by szupvermyoruiword on Mar 12, 2022 1:40:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wlingua - Learn French ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wlingua - Learn French IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvody závada peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Wlingua - Learn French 2022 version ▞▞▞
Learning French has never been so easy. It's perfect for you, whether you already have a beginner, basic, or intermediate level of French.
Skvelá aplikácia!
nefunguje
Páči sa mi okamžitá spätná väzba.
V tejto aplikácii som sa naučil angličtinu a vlastne som sa učil po francúzsky. Je to najlepšia aplikácia všetkých čias🤙🤙🤙😌😌.
Jednoducho najlepšie sa naučiť akýkoľvek jazyk
Táto aplikácia je ausom a veľmi ľahko sa používa. Ale jediná vec, ktorá ma sklamala, je, že po použití wlingua v deň 1 som ju otvoril dnes a ukazovalo sa, že ich server je mimo prevádzky a aplikáciu nie je možné nejaký čas použiť, takže som s tým súhlasil a aplikáciu som zavrel. Potom som otvoril aplikáciu, teraz to fungovalo hladko, ale zrazu to zasieva to isté, že server je mimo prevádzky, nemôžete pokračovať. Stalo sa to 7 až 8 krát. Cítil som sa tak sklamaný. Opravte to, potom by som túto aplikáciu použil znova.
Kanasa je Yuchina Nerozumná domáca práca Nie žiadna domáca práca Neprimeraná domáca práca Nie je primeraná domáca práca Nerozumná domáca práca Nie je domáca práca, nie je domáca práca, nie je domáca práca, nie je domáca práca, nie je domáca práca, nie je domáca práca. Že žiadna domáca práca To je nemožné
Veľmi dobré, opakuje cvičenia, kým to nezvládnete
Je to úžasné
Veľmi dobré na učenie, ľahko pochopíte a nájdete význam slov, ktorým nerozumiete, lekcie sú skvelé 👍
Fantastická aplikácia. Môžem sa učiť rýchlejšie ako la classe.
Download Autoškola APK [13 MB] (✓ Free) - Autoškola App - Latest Version. ... application to exam preparation and accompany you throughout the course.
je to skvelé pre tých, ktorí sa učia ako ja
skvelá aplikácia
Poslanec. Národná rada Slovenskej republiky. 2011 - 2012 1 year. Člen Výboru NR SR pre vzdelávanie, vedu, mládež a šport. Ministerstvo obrany SR Graphic
Wlingua - Learn French Švietimas rhd
Francúzov veľmi milujem.
Je to dobré, ale na vyslovovanie závisí od internetu
Veľmi dobre!
milujem to
Wlingua - Learn French Haridus qnt
Learn Italian with Wlingua v App Store
Je to úžasné 💕😍 S touto aplikáciou sa veľmi rada učím, nový jazyk. Veľmi dobré odporúčam ⭐⭐⭐⭐⭐
Vyzerá to ako skvelá aplikácia. Jasné vysvetlenia gramatiky a cvičenia na precvičenie a testovanie. A potom obmedzia prístup, aby ste mohli zaplatiť za kurz. Páčilo sa mi, že som si to mohol pozrieť a želám si, aby som mohol pokračovať. Ale stále nemôžem zaplatiť! Cítim sa podvedený. Dobrá aplikácia, ak máte 12,00 dolárov mesačne!
Ja encanta. Aplikácia Muy buena. Mi madre tambien usa vuestra app de es pañol. Una cosa: quien les ayudó hacer la meto dología? Ja encanta
Myslím si, že táto aplikácia je veľmi interaktívna, takže si môžete užívať, keď sa učíte, precvičujete si slovnú zásobu, zároveň sa učíte gramatiku s vysvetleniami jasnejšími ako iné aplikácie, takže si ľahšie zapamätáte informácie, ktoré sa naučíte
W Výborne
Toto je veľmi podrobný a štruktúrovaný spôsob učenia sa francúzštiny. Môžete dokonca stlačiť slová, aby ste sa naučili, ako sa používajú, vyslovujú zvukom a či ide o slovo mužského alebo ženského rodu. Môžete sa naučiť základnú štruktúru viet, naučiť sa novú slovnú zásobu, pozri ako sa vaša slovná zásoba používa vo vetách a naučí vás, ako sa naučiť tento jazyk krok za krokom s každou novou lekciou veľmi jednoducho.Veľmi dobrá aplikácia.Veľmi užitočná.Veľmi pohodlné! Milujem túto aplikáciu! Existuje aj prémiová verzia!
Skvelé!!!!
Pekná aplikácia. Udržiava váš záujem pomocou rôznych techník učenia.
Ja uso o wlingua (angličtina), eu amo esse app, pena que não consigo pagar para usar o premium.
Wlingua - Learn French Læring ciaj
Stiahnuť ▽ Learn Russian Fast: Russian Course apk ... Stiahnuť ▽ Learn French apk Learn French ... Stiahnuť ▽ Wlingua - French Language Course apk
Ľubomír Galko - Stupava, Bratislava, Slovakia - LinkedIn
dobrá aplikácia, prečo nie je populárna? hayel w rani nstfad mnno
páči sa mi to ☺️.
Ako obyčajná kniha. Nakoniec! Dobrá práca.
Ďakujeme za skvelú a bezplatnú aplikáciu. Táto aplikácia je veľmi praktická a užitočná.
Fluent Forever Vzdelávanie ... Learn French in 30 Days - speak french Offline APK Learn French in 30 Days - speak ... Wlingua - French Language Course APK
Jedna z najlepších aplikácií na začatie učenia sa jazyka. Páčilo sa mi, že na každé gramatické pravidlo je dostatok príkladov a krátkych textov na čítanie. Mínus jedna hviezdička za úlohy so slovnou zásobou, ktoré sú celkom zbytočné a nepomáhajú správne si zapamätať nové slová.
Fluent Forever APK 1.0.49 stiahnutie pre Android
This War of Mine: Stories - Father's Promise உருவகப்படுத்துதல் onyi
Je to naozaj solídna aplikácia. Oplatí sa kúpiť prémium.
Perfektné!! Dokončil som kurz angličtiny a čakal som na tento kurz, spôsob, akým zavádzate novú lekciu, je skvelý, dúfam, že čoskoro dostanete kurz nemčiny. Naučiť sa jazyk je s Wlinguou jednoduchšie. Ďakujem!!
užitočné
Veľmi dobre
Wlingua - French Language Course Stiahnuť ▽ APK zadarmo Wlingua - French Language Course · Poèmes & Poètes Stiahnuť ▽ APK zadarmo Poèmes & Poètes.
Learn French with Wlingua v App Store