Post by gaszychitreti on Mar 7, 2022 18:05:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Dust Settle 3D - Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Πολύ δράση...
Εύκολο στο παιχνίδι. Αρκετά απολαυστικό για να σκοτώνεις χρόνο.
Επισκευάστε το σενάριο, plz. Εάν παραλείπετε τις προσφορές, σκοτώνεστε αμέσως από μια τρελή φούσκα ή λαμβάνετε 2-3 φυσαλίδες με 2β υγεία στην αρχή. Αν συνεχίσει, θα γίνει απεγκατάσταση. P.S μετά την ενημέρωση έχει τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταστρέψεις ούτε έναν εχθρό 150 χιλιάδων. Απεγκαταστάθηκε το παιχνίδι!
eAA VA R CC σε r z4*7*211/1
Δεν υπάρχει σύνδεσμος λογαριασμού Google.
Το παιχνίδι δεν θα φορτώσει μετά την ενημέρωση, διορθώστε το..
Dust Settle 3D - Galaxy Attack ארקייד qwlt
Υπέροχο και διασκεδαστικό! Ελπίζω να ελαχιστοποιηθούν οι διαφημίσεις..
Έχετε προσπαθήσει ποτέ να παίξετε το παιχνίδι μετά τις τελευταίες ενημερώσεις;
Είχα αγοράσει αντικείμενα για αυτό το παιχνίδι που είχα εγκαταστήσει στο παρελθόν. Αλλά το ξαναεγκαθιστώ μετά από λίγους μήνες στο ίδιο τηλέφωνο. Αλλά δεν βλέπω το αντικείμενο που είχα αγοράσει πριν. Πώς μπορώ να το πάρω πίσω
Αυτό το παιχνίδι σας δίνει πολλή ζωή αν αγοράσετε το 95%. Δεν έχω ένα σενάριο που δεν αλλάζει, πολεμάω όχι με εκατοντάδες αλλά με Εκατομμύρια νάρκες ξηράς στο διάστημα που φυλάσσουν 2 εύκολες νάρκες ξηράς. Αυτό το παιχνίδι έχει επίσης σχεδιαστεί για να μην ξοδεύετε πολλά αλλά να ξοδεύετε. Αλλάξτε το σενάριο παρακαλώ, τότε θα πρέπει να παλέψετε για μεγάλες περιόδους για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Οι ανταμοιβές διαφημίσεων δεν λειτουργούν.
Ζ..
Za za sx in,ઝે એડ ક્સ, σε ,,s,,,x σε zaad,~x r u με, σε z,, w
Διασκεδαστικό για λίγο, ωραία γραφικά, αλλά τώρα είναι τόσο βαρετό, χρειάζεται τόσος χρόνος τώρα μόνο για να καθαρίσετε 1 οθόνη, δεν είναι και πολύ προκλητικό...
Είναι από έναν από τους καλύτερους σκοπευτές.. μόνο το πρόβλημα χρειάζονται περισσότερα πλοία μεταξύ 14-200
Το Revive δεν λειτουργεί και τις περισσότερες φορές οι διαφημίσεις είναι σπασμένες
Φοβερός!! Έμμεσα, με βοηθά να βελτιώσω την ταχύτητα σκέψης μου και κατά κάποιο τρόπο, αυτό το παιχνίδι με κάνει χαρούμενο.
Καλό παιχνίδι αλλά του δίνει 3 αστέρια
Eritating προσθέτει ...... Πολλά προσθέτει ....chi denamma west app
Η τελευταία ενημέρωση έκανε το παιχνίδι τρομερό. Δεν μπορείτε να πάρετε χρήματα x3 μετά τη διαφήμιση ρολογιού, αλλά αν επιλέξετε "χωρίς διαφήμιση" θα δείτε διαφήμιση ούτως ή άλλως.
Εσύ
Σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείτε να συλλέξετε 3x πόντους, η τυχερή κλήρωση δεν μπορεί επίσης να κάνει κλικ.. παρακαλώ, διορθώστε το
Σκληρό παιχνίδι Θέλω τη νέα έκδοση του παιχνιδιού που ήταν εύκολη
Πολύ ωραίο παιχνιδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι.
Kya ab double reward ke liye ads dekhta hu to bhi reward nahi milta ek baar mei, 4 se 5 ads dekhna padta hai, pehle ek hi ads mei mil jaata tha reward plz , λύσε το πρόβλημά μου
Trash game, trash core μηχανικός. Μόλις έβαλαν ένα εκατομμύριο διαφημίσεις σε ένα σωρό σκουπίδια.
Ωραίο παιχνίδι, αλλά μετά τη μάχη έχετε την επιλογή να πάρετε χρήματα ή να παρακολουθήσετε προσθήκη για το X3: βλέπετε τη διαφήμιση και υπάρχει 20% πιθανότητα να πάρετε αυτά τα χρήματα, να δείτε τη διαφήμιση ξανά και ξανά ... Δεν νομίζω ότι είναι λάθος, αλλά ότι οι προγραμματιστές το έκαναν επίτηδες και επομένως ένα αστέρι.
Mars: Mars Aksi crsk
Το παιχνίδι ήταν τέλεια, αλλά μετά την πρόσφατη ενημέρωση το κουμπί διαφήμισης δεν λειτουργεί. Μόλις παρακολουθήσετε τη διαφήμιση και περιμένετε ×3 ανταμοιβή, αλλά προς απογοήτευσή μου δεν συμβαίνει τίποτα. Επομένως, δεν έχει νόημα να παρακολουθήσετε τη διαφήμιση. Περαιτέρω θα ήθελα να κατανοήσω πώς υπολογίζεται η συνιστώμενη ισχύς και η τρέχουσα ισχύς γιατί σε κάθε παιχνίδι δίνει μήνυμα για την αναβάθμιση του πλοίου. Περαιτέρω η τυχερή κλήρωση σταμάτησε να λειτουργεί από σήμερα
Πραγματικά υπέροχα γραφικά και πρέπει να πω ότι ήταν blast!!!!!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δροσερό και καλύτερο