Post by gaszychitreti on Mar 7, 2022 17:59:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
Tai buvo smagu, iš tikrųjų. Dovanoju šiai penkias žvaigždutes, nes galiu įkelti dainą OMG, nes buvau otaku. Įkėliau visas savo japoniškas dainas ir labai džiaugiuosi
Šis žaidimas yra geriausias, jei kalbame apie skelbimus, jie yra visur, kur svarbiausia pajusti žaidimo saldumą, jis mane neužima, kai nuobodu, man patinka, jis veikia puikiai, net pasirinkau savo dainą pritaikyti žaidimas
Man labai patinka šis žaidimas, ypač su miela katinu 😊
Labai puiku ir gera.🎭
Tai kaip fortepijonas ir id valdo šį žaidimą
šis žaidimas yra geras ir puiku žaisti
Manau, kad tai gražus žaidimas, bet vibracija yra tokia erzinanti, prašau pasirinkti, ar jį išjungti arba įjungti. ir kita problema yra ta, kad kai pasiekiu 2 kronas, tai pradeda labai atsilikti ir aš nebegaliu pasiekti 3. Kitas dalykas yra tai, kad dainos kainuoja skelbimus. Turiu galvoje, kad turėtume gauti dainas, kai pasieksime aukštesnį lygį arba gausime aukštus balus. jo per daug, aš negaliu toliau žiūrėti skelbimų su lėtais duomenimis, kad gaučiau 1 dainą. pataisyk savo prakeiktą programą
Tai nuostabu, sunkesnis nei atrodo, man tai patinka. Manau, kad šis žaidimas tiktų 11 metų ir vyresniems, nes man 11 metų, bet manau, kad šis žaidimas yra nuostabus, sunkesnis nei atrodo, ir man patinka, kad jis yra katės tema, bet jūs galite pakeisk plyteles taip
Tai labai geras žaidimas...... Jame yra daug dainų ir mes galime jų klausytis taip pat nežaisdami... Tai geriau nei stebuklingos plytelės 3, nes turi trikdžių ir sustabdo žaidimą. Geriausias žaidimas kada nors!!!
Mylėk šią programą! Žaidžiu 2 mėnesius ar ilgiau ir nuo to laiko daugiau nežaidžiau pianinu. Užėmė 1 vietą žaidimo reitinge. Skaičiavimas yra smagus! Ačiū už puikų žaidimą!
Tiesą pasakius, aš įsimylėjau šį žaidimą. Tai geriausias žaidimas👌 Aš žaidžiau ilgą laiką, tiek daug kartų kovojau su savo draugu, kad negaliu suskaičiuoti, TIKRAI manau, kad žaidi ir išbandyk😄😍😍😍👽 😎😄😍😇👽👽👽👽👽
Geras žaidimas, bet linkiu ten, kur mažiau priedų, ir linkiu, kad būtų daugiau dainų, bet bravo žmogui, kurį privertei dainuoti La La kitaip, elkis kaip aš!😁😄
Tai labai gera, bet aš v Nerandu dainos, kurios aš nedalyvausiu '3 Op žaidime
Tai nėra draugiška vaikams. Kadangi vaikai neįsivaizduoja, kaip elgtis su erzinančiais skelbimais, turėtumėte pateikti galimybę įsigyti programą, kad atsikratytumėte šių erzinančių skelbimų! Išskyrus tai, neturėtumėte to vadinti programa vaikams!
Man patinka šis žaidimas, turite jį išbandyti! Vienintelis trūkumas yra tai, kad jis vyksta labai greitai ir vis greičiau ir begalinis, kol nepadarysite klaidos. Bet vis tiek skiriu penkias žvaigždes.
Man patinka šis žaidimas
Jei būtų galimybė vieną kartą susimokėti, kad atsikratyčiau „Google“ skelbimų viršuje ir padidinčiau ekrano erdvę žaidimo metu, aš visiškai sumokėčiau, bet nėra, todėl ekranas yra mažesnis nei kitų žaidimų, todėl aš numušti žvaigždę.. taip pat žaidime valiuta neturi prasmės, reikia žiūrėti reklamas viskam.. irgi numušė žvaigždę
Tai puiku ki
Man tai patinka, bet negaliu pakeisti savo profilio žaidime.
Aš visada tai pataikiau, bet tai visada mane sustabdo! Ir man labai pikta ir liūdna
Buvo taip atsipalaidavusi 😊
Man patinka, kad man lengva kiekvieną kartą, kai einame į mūšį, nesiruošiame treniruotis
Dicedom - ผสานปริศนา ปริศนา dlig
Gerai, ačiū kane man, mano mobilusis telefonas nėra pilnas pykčio, gerai
Rašau tai norėdamas skųstis vienu dalyku, bet be šio dalyko programa yra NUOSTABI. Taigi pastaruoju metu, kai bandau atrakinti dainas, buvo sakoma: „Nieko skelbimų nerasta“. Visų pirma, ta gramatika yra abejotina, ir aš palikau ją atidarytą, iš naujo paleidau telefoną, padariau viską ir vis tiek taip rašo. Pataisykite šią problemą, nes negaliu paleisti jokių naujų dainų ☹️
Šis žaidimas mane tikrai moko groti pianinu😃😃😃😃
Man tai patinka, bet atrodo, kad joje nėra dainos, kurią noriu groti, tai tik keista daina, kurios net nežinau ar niekada negirdžiu, bet tik tai, kad myliu likusias.
Catch Tiles Magic Piano Game Muusika gzm
Nuobodu, kai baigi visas dainas ir taip sunku užbaigti visas dainas ir tai užtrunka kaip metus per metus, tai tiesiog užtrunka metus, norėčiau, kad tai užtruktų kokius 2 metus. Visiškai kurk dainas, nes esi kaip kiekviena daina įmanoma, o despacito yra mano mėgstamiausia daina, todėl visiškai pridėkite ją, nebent jau turite. Atsiprašau, kad užtruko amžinai
Blogas žaidimas
Catch Tiles Magic Piano Game موسیقی ilxe
Man patinka šis žaidimas, nes jums nereikia interneto, kad galėtumėte žaisti, o jūs galite iššūkį pavadinti savo pirštų greičiu 😁😁🥰
Tai nuostabus žaidimas, tačiau jame yra per daug papildymų...
WoW žaidimo Me rekordas💗1000000000000000
Ne tai, ko tikėjausi
Man patinka šis žaidimas, bet kilo problema, todėl skyriau jam 3 žvaigždutes