Post by gaszychitreti on Mar 7, 2022 17:46:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neograničene kristale ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese Offline 2022 version ▞▞▞
Nakon što čujete neke od riječi, već nema glasa za izgovor. Zašto??
To je dobra aplikacija, ali ne može naučiti stvarne vještine razgovora koje su potrebne za tečno govorenje jezika
Koristi se kao ovo staro vrijeme...volim japanski jezik...👍👍
Dobro
Sviđa mi se ova aplikacija
dobro
To je sjajna aplikacija. Nikada nisam požalio što sam ga preuzeo.
u nazivu zemlje nedostaje Indija ...zašto?? Previše Indijaca je preuzelo vašu aplikaciju ... Dakle, ako ne dodate Indiju, Indijanci ćemo bojkotirati vašu aplikaciju
dobro je
Dobro je
Dobro je naučiti osnovni nihongono za komunikaciju
To je super aplikacija za učenje potrebnih stvari za komunikaciju na japanskom.
svaka lijepa je vrlo korisna, ali treba neke povremene faze i naziv dijela za više nadopunjavanja kao što je učenje kineskog izvan mreže i učenje španjolskog izvan mreže
ima toliko oglasa je li ova aplikacija kakvo smeće su pohlepni u novcu. ne u pomaganju ljudima kakvo je smeće ova aplikacija..
Izvrsna aplikacija za početak učenja prijevoda nekih od najčešće korištenih izraza
Jako mi se sviđa ova aplikacija, dovoljno je dobra za prostor za pohranu, a i riječi su lako razumljive 👍
Learn Japanese Offline Eğitim pghi
Stvarno mi se jednostavno nije toliko svidjelo.
PAC-MAN Arcade pmhe
Learn Japanese Offline Təhsil ulqw
Ova aplikacija je dobra
To je sjajna aplikacija! Sviđa mi se. Iskreno, provjerio sam neke prijevode i nisu se baš toliko razlikovali od aplikacije koju sam imao. Odličan posao.
Izgovor riječi nestaje iznenada nakon nekoliko minuta. To je bila jedina negativna točka, ali veliki nedostatak.
Vrlo dobra aplikacija! Jako brzo sam naučio japanski! Sada mogu gledati svoj omiljeni anime bez neugodnih natpisa😅
Polovica zvuka se ne čuje
MOJE ISKUSTVO JE DOBRO I NEVJEROJATNO😀😀
To je dobra aplikacija za samostalno učenje japanskog. Štoviše, offline je tako da ne morate brinuti da nemate internetsku vezu. Možete ga naučiti kad god i kad god želite s ovom aplikacijom. Samo ga preuzmite i budite sigurni da ćete poboljšati svoj japanski.
Aplikacija ne radi.
Learn Japanese Offline Švietimas npm
Vrlo je dobra u tome da japanski bude jedan od najtežih jezika za učenje, a ova aplikacija uvelike olakšava
Stvarno volim ovu aplikaciju ❤️💕❤️😍. Lako možete naučiti japanski 😁😁. Postoji mnogo opcija poput pozdrava, obitelji itd.
Learn Japanese Offline ትምህርት bcgv
Learn Japanese Offline Education bkx
Sviđa mi se metoda podučavanja japanskog prema kolegu početniku. Pokušavam naučiti japanski putem autodidaktnog sustava.
Aplikacija ne radi nakon kupnje (kad god želite otvoriti aplikaciju, ona se ruši)
Stalno se smrzava
Ne više zadovoljan