Post by metminsdispgudi on Feb 8, 2022 10:56:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачно све ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Забавно. Али немојте мислити да је то заправо на мрежи. Тако да то одузима забаву.
Зато што је ова игра супер забавна и можете једноставно наставити да играте игру као да није једна од њих када завршите игру као да више не можете да је играте. Тако да је супер забавно, тако да данас нема авиона од мене!
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade lnem
Заиста није забавно репетитивно и неоригинално, то је заправо само откивање других игара попут ове.
Веома је заразан и кул, звучни ефекти су невероватни, а графика тако кул. Не бих рекао да је ово копија са Холе.ио јер није. Коже су такође хладне.
Лепа игра, играм је углавном кад ми је досадно, али је лепа
Динакоур
добро је, али графичка игра и контроле СУ ЗАИСТА ЛОШЕ
Графика је супер лоша и контрола је веома лоша и дају само 1 минут да заврше игру
Игра која изазива зависност, али када се максимално искористите, постаје досадно радити исту ствар изнова и изнова, победио сам великог змаја 3 пута, сада би било сјајно да сте додали још неколико нивоа, можда више режима игре и области
Некако постаје досадно након неког времена. Требало би да додају још мало, попут мини игара
Ова игра је срање, преузимам је, али је рецимо 1% у дану, тако да ми се не свиђа, поправите је.
Villa Maska APK Download for Windows - Latest Version 1.5
Dinosaur Rampage Action xpwu
игра је некако спора😒😩
Кад год уђете у режим борбе, не можете да се померите са пута змају што је веома глупо, промените ово
Свака утакмица која се завршава увек има огласа превише огласа
Забавно је, али не могу а да се не осећам као да се играм са ботовима
Преузимање Zooba: Zoo Battle Royale Game АПК 3.11.0 ...
Није лоша игра. Нисам био одушевљен хаптичким повратним информацијама, деловало је ометајуће и изгледало је као да је у корелацији са истовременом успореном кретњом мог Дина. Иако бих то вероватно могао да искључим, било ми је тешко да померам дино и не уживам да вучем прст по екрану телефона. Међутим, померите ову игру са телефона на неки други систем игре (ваш избор овде) и ја сам ту.
Супер је, пре је имала вирус али сада нема, па јел може да се мало дуже игра (без увреде)
Глупа игрица
Lego jurassic world indoraptor rampage at lockwo.. ( LE75930 )
Lego Duplo Jurassic World T-rex And Triceratops Dinosaur Esc
Јадно
Као што
Dinosaur Rampage Laga syl
😎 Добио сам све скинове и достигнућа... Брже него нормално, то је у реду игра, али сам стигао до мистика за отприлике три дана, такође диносаурус постаје толико велики да трчи по води и нестаје са мапе док је још увек да једу људе, бтв зашто су жути људи већи од дугиних људи? Прилично чудно, а торањ чак ни не даје онолико нивоа колико је некада...
Ово је заиста забавна игра. Можете убити закуцавања која су нижих нивоа од вас.
Никада нисам видео овакву игру
... melofond.me/track/53140/dino-mc-47-feat-sunny-cooks-ya-veryu/ ... melofond.me/track/27186/paris-burns-ios-original-mix/
лмао не могу да видим свог диносауруса, људе које једем, или било ког другог диносауруса. ПОС игра.
Добра је Јако добра
Ali, znaš ti još mogu koristiti tvoj omiljeni Android ili iOS aplikaciju na tvoj laptop čak i ako je službena verzija za PC platforma nije dostupan? Da, oni
Превише огласа. Холе.ио рип офф
Босен:в