Post by metminsdispgudi on Feb 8, 2022 10:50:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti visus įsilaužimus ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra pats atsilikęs dalykas, kurį aš kada nors mačiau, iki tokio lygio, kad jūs net negalite žaisti. Netgi reklama neatsilieka tiek, kiek ši. Kažkaip patekau į 10 lygį ir tai, kad pirmos 1-3 sekundės yra tik užšalęs ekranas, o jūsų įvestis net neveikia kitas 7 (o gal net visą laiką), man rodo, kad šiam žaidimui reikia šiek tiek didelių patobulinimų, ypač kai kurie žemėlapiai yra sugadinti (ty 8 ir 10). Manau, kad skelbimas turi geresnį žaidimą nei programa.
Ši programėlė nuobodi, neturi jokios foninės muzikos ar jokių garsų, ji tik vibruoja ir po daugybės nesėkmių nebėra galimybės vėl lenktyniauti!!!! Tikrai esu tuo nusivylusi 😔
GERIAUSIAS ŽAIDIMAS IR amžinai. Bėk greitai, būk geriausias geriausias nemokamas bėgimo žaidimas. Varžykitės su kitais ir mėgaukitės tikra parkour patirtimi. Šokinėkite nuo sienos ant sienos, lipkite lynais, slyskite, kad greičiau pasiektumėte, apverskite, kad pašoktumėte aukščiau, suimkite, kad sūpynės, naudokite beždžionių strypus, kad nenukristų. Niekada nenustokite bėgti! Yra daugybė žemėlapių ir visi reikalauja skirtingų įgūdžių. Padidinkite savo reitingą įveikdami priešininkus. Taip pat galite tinkinti savo charakterį; Oda, drabužiai, šokiai ir daug daugiau! Tai tobulas žaidimas
Fu!!!!!!!!!! Ėta igra kakaška
Viskas gerai, tiesiog jis nebėra unikalus lygiais. Norėčiau, kad jie būtų skirtingų lygių. Tai taip pat suteikia laikrodiui galimybę pridėti, aš visada renkuosi praleisti pridėjimą, bet man rodomas pridėjimas. Ištaisykite tai. Norėčiau suteikti aukštesnį įvertinimą. Sėkmės!
Pataisykite tai, kad aš žaidžiau, jis vėlavo ir iš naujo paleidau telefoną, jis vis atsilieka ir vėluoja, kai atidarau programą, ji užšąla ir vėluoja, todėl skirkite jai 1 žvaigždutę, nes jis nuolat užšąla ir pataisykite žaidimą
žaidimas pydaras nahui blet pydarastas žaidimas nesisiūskit pydarų žaidimo
bybys gauruotas
Gedimų krūvos. Labiausiai apmaudu, kai aš laimiu puse rato ir kažkodėl atrodo, kad už manęs esantis žaidėjas pirmauja. Pravažiuokite finišo liniją ir turite pradėti 3 ratą. Jei galiu palaukti kito žaidėjo, tai tegul žaidimas tęsiamas dar vieną ratą iš viso 4. Jei negaliu arba nelaukiu, pralaimiu, kai kitas žaidėjas, kuris atsilieka, įveikia finišą. Jei norite, kad žaidimas ir jo valdikliai jus suerzintų, tai yra tas, kurio norite.
Šūdas ant pagaliuko
Run Race 3D Športové hry nbss
Tikrai gražus žaidimas! Linksmas ir paprastas! Nuostabūs lygiai! Tikiuosi, kad šis žaidimas išliks dar 9999 metus! Aš žaidžiau šį kartą, kai šis žaidimas buvo parodytas „Google Play“! Tikiuosi, kad tave ten pamatysiu!
nesamone nes reikia kelis kartus pereiti tapati lv.
jos pagrindinė, į ją per sunku patekti naujiems žaidėjams. ir neatrodo gerai. ir kaip ir kiekvienas mobilusis žaidimas šiais laikais, jis tylus ir tingus. gali būti, kad bandoma užfiksuoti tamsos jausmus, kuriuos jaučia sielos, bet niekas vizualiai nepalaiko to ar temų. kodėl tiek daug žaidimų kūrėjų tampa pinigų vergais? šoninė pastaba: ar robotai rašo šias labai neobjektyvias apžvalgas, nes tiek daug blogų žaidimų turi keturių ar penkių žvaigždučių įvertinimus?
BLOGO DARBO ŽAIDIMAI PRISTATO AD RACE 3D! Tai yra blogai, nr.1, Paaiškėjo, kad tai nėra kelių žaidėjų žaidimas ir visi yra robotai. Aprašymas labai klaidinantis, nes jame rašoma „Konkuruoti su kitais“, bet jei sumažinsite žaidimą ir grįšite, „žaidėjai“ vis tiek bus. 2, NĖRA GARSO. 3, KODĖL NET TURI TURI ŽIŪRĖTI SKELBIMĄ, KAD PRAŠYTI REIKALAVIMĄ SKRYTINĖS? AR BENT GALĖTUME PASIRINKTI RAKTUS, KAD ATIDARYTI KRYNOS? Blogiausias nemokamas žaidimas, kuris yra tik pinigų ūkis kūrėjams. Vietoj to gaukite BMX dviračių lenktynes (tai yra geresnis šio žaidimo rezultatas) Ir BTW, galite įjungti skrydžio režimą, kad nebūtų jokių skelbimų
Aš nekenčiu šio žaidimo, nes šiame žaidime yra per daug skelbimų, o šis žaidimas man yra beprotiškas, todėl aš nekenčiu šio žaidimo ir duosiu tik 1 žvaigždutę 😡😡
Žaidimas įstringa, kai šokinėjate ant spyruoklės papildomo raundo metu ir lenktyniaujate, o jūs atsitrenkiate į vieno iš blokų viršų, o jūs tiesiog kylate aukštyn ir žemyn, o jie nepatenka ten, kur galėtumėte išlipti. Turėjau ištrinti visą žaidimą, nes kai jį palikau ir grįžau, jis įstrigo. Man buvo smagu žaisti. Bet tai gryna šiukšlė, nes aš įstrigo du kartus ir turėjau ištrinti žaidimą. Žaidimas smagus tol, kol įstringa. nešvaistykite laiko, nes pateksite į kelis lygius ir įstrigsite
Man patinka žaidimas! TAČIAU kiekvieną kartą, kai šokau ir aš to negalvoju, mane labai daug atgauna atgal, bet kai žaidžiu premijos lygį ir bandau grįžti, kad gaučiau monetų, tai mane iškart grąžina, aš negaliu to pakęsti. Bet be to žaidimas yra nuostabus
NESĄMONĖ!!! Tik tai tegaliu pasakyti apie šitą nesąmoningai žaidimą 👎👎👎👎
man tai patinka
Gerai! 21 lygis yra tikrai sunkus! Nekenčiu reklamų!!! Man patinka žaidimas!! tai smagus žaidimas! (Kaip tikitės, kad vaikai žais šį žaidimą nesupykdami?) Žinokite, aš esu vaikas ir pykstu! Jei norite iššūkio, gaukite šį žaidimą! Jei esate tingus ir nenorite iššūkio, nepirkite šio žaidimo! Man patinka iššūkis, bet tikrai ne sunkus!! Padarykite tai taip, kad galėtumėte grįžti atgal!
Run Race yra nuostabus!! Esu tokia konkurencinga, kai kovoju su kitais žaidėjais 😂 net kai man nepasiseka, žaidžiu to paties lygio vėl ir vėl, kol laimiu. Man taip pat patinka, kad žaidime nėra garso, todėl galiu tuo pačiu metu leisti muziką savo telefone, o fone skambant melodijomis galiu tiesiog leisti valandas! Be to, kiekvienos lenktynės pabaigoje aš renku kostiumus ir šokius, jiems verta skirti laiko!
Nekenčiu šio žaidimo, jis erzina kiekvieną kartą, kai šokinu pirmyn ir atgal, jis visada nukelia mane į paskutinę vietą, kur aš nenoriu eiti, niekas to nedaro. Šis žaidimas neturi prasmės ir nėra sąžiningas. Jūs, kūrėjai, turėtumėte pataisyti kiekvieną šio žaidimo dalį. Žaisdamas kiekvieną kartą pralaimiu, nes tai nesąžininga, žinai, kad tai pirmas kartas, kai žaidžiau žaidimą, kurio taisyklė yra tokia, kad paskutinis yra pašalintas, aš tiesiog nežinau, mes žinosime. nekenčiu šio žaidimo ir tai nesąžininga. Niekada daugiau nežaidžiu. Ačiū!
Tai TIKRAI smagus žaidimas, todėl tenka nusivilti, kai jame yra skelbimų. Mygtukas „PLAY AGAIN“ neveiks, todėl aš taip pat negaliu išeiti iš šešioliktojo lygio! Taip pat noriu sužinoti, ar kas nors galėtų, pavyzdžiui, patobulinti žaidimą, pasirinkdamas, kam eiliuoti, ar padaryti jį atsitiktine. Bet viskas gerai. Pakanka nusipirkti. Rimtai. Po metų šis žaidimas tikriausiai kainuos penkis dolerius! Ir ar tiesa, kad galite žaisti tik FAKE žmones?
tai labai geras žaidimas, tu turėtum jį išbandyti. Aš labai myliu šį žaidimą, aš žaidžiu šį žaidimą visą laiką, esu toks priklausomas nuo šio žaidimo
Taip linksma!!! Jei norite žaidimo, kuris praleidžia laiką, įsigykite šį 1!!! Jame yra skelbimų, bet jie nėra tokie blogi. Galite pakeisti kūno tipą, odą ir pan. Nemokamai, o tai tikrai gerai. Man patinka, kad yra skirtingų šio žaidimo tipų. Tai tikrai smagu. Parodžiau savo pusseserei ir ji priklausoma 😂. Tai suteikia jums skirtingą „pasaulį“ kiekvieną kartą, kai laimi, manau, kad whick yra tikrai gd. Jis neturi lygių, bet jo rlly gd. 10000000% rekomenduojame šį žaidimą.
Geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Jame yra geri personažai, interneto kokybė ir viskas. Man patinka žaisti internetiniuose turnyruose, nes yra iššūkių reikalaujančių žaidėjų. Premijos lygis padeda gauti monetų. Apskritai, geriausias žaidimas. Verta ☆☆☆☆☆!
tai puikus žaidimas, jei jums nuobodu
sunku , bet sumanu
žaidimas tikrai blogas ir tai, kad jei esi paskutinis, esi automatiškai pašalintas, yra baisu. Jame per daug skelbimų ir net neduodama instrukcijų! Ką galvoja kūrėjai, ar galime išmokti žaisti per 1 sekundę?! valdiklius taip pat tikrai sunku valdyti. Nerekomenduoju šio žaidimo. Šis žaidimas yra pats blogiausias. Nešvaistykite savo saugyklos šiam siaubingam žaidimui. Vietoj to paleiskite ką nors kita, keletą rekomendacijų: „Crowd City“, „Make More“, „Roblox“, „Minecraft“. Tai viskas, ką turiu.
Žaidžiau žaidimą ir jis nuostabus, bet kartais jis užšąla ir neįsikrauna, taip gali būti valandų valandas. Turėčiau iš naujo paleisti įrenginį.
🤘
Run Race 3D Sportgames myjl
Daug juoko
nuobodu
Tai neleido man šokti dvigubai ar net nušokti toli, kai darau antgalį
tai nuostabi programa, kurioje yra per daug skelbimų
SAISBUS. Aš visiškai nekenčiau šio žaidimo. Jis labai vėluoja, o dvigubas šokinėjimas, nepaisant to, kad yra pagrindinis žaidimo judesys, yra sunkus, nes žaidimas negali reaguoti net į VIENĄ bakstelėjimą. Kiekvieną kartą baigę raundą, nesvarbu, kurioje vietoje esate, gausite skelbimą. Po velnių, aš tai įdiegiau tik dėl skelbimo. Tiek daug dalykų šiame žaidime galima patobulinti, ir jis turi gerą koncepciją, o vykdymas yra baisus.
Šis žaidimas tiesiog neleisk laimėti... Jis liepia dukart bakstelėti, kad šoktumėte aukščiau, bet tai neveikia 🙄
Tai labai blogai. Neįdiekite jo. Nėra skelbimų, viskas gerai. Bet tiek daug problemų. Neįdiekite jo.😨😰
čia yra pats blogiausias žaidimas pasaulio net leveliu nepakeičiau
Manau, kad žaidimas yra tikrai įdomus, man patinka, kad visada yra kažkas kitokio ir man patinka, kad galima nusipirkti skinų ir kitų dalykų už monetas, o ne žiūrėti priedus. Kartais jie manęs klausia, ar aš noriu gauti žingsnį ar skiną, bet visada galite nusipirkti už monetas. Kartais yra pridėjimas, bet tai nėra didelė problema, nes jų nėra tiek daug, kaip kituose žaidimuose. . Lygiai sunkūs, bet bent jau įdomūs.
Tai geras žaidimas. Gali būti gana geriau. Grafika gera. Tačiau šiame žaidime nėra pvp (interneto režimo). Jūs žaidžiate tik su robotais. Priežastis, kodėl ši programa negali pasiekti 5 žvaigždučių, mano nuomone, yra ta, kad ji nuolat kartojasi žemėlapiuose, labai nedaug. žemėlapių, nėra internetinio žaidimo režimo. Tai viskas... Mokomoji medžiaga man nėra problema. Tai problema tiems, kurie nemoka perskaityti patarimų pradžioje. Apskritai gali būti geriau..
Labai juokingas žaidimas. Man labai patinka šis žaidimas.
Bakstelėjimo simuliatorius su daugybe skelbimų
Tai labai nuostabus žaidimas, bet per daug skelbimų ir dar viena problema turi ne žaidimą, o telefoną, kuriuo žaidžiu. Mano telefonas blogas, kad jungia nežinomus skambučius Brrrr .... Neprieštaraukite. Ate
labai gara
Robbery Bob - King of Sneak Jangovar ffi
tai gana gerai, bet yra viena problema. Aš žinau, kaip šokti dvigubai, bet aš nežinau, kaip šokti trišuoliu, padėkit! Bet yra kita problema. Kai bandau priversti priedą praleisti kai kurias dalis, tai man neleidžia. Nežinau, ar pritrūksta žaidimo praleidimų ar dar ko, bet manau, kad tai erzina. Tai naudinga mobiliesiems žaidėjams! Taigi aš rekomenduoju jums tai.