Post by metminsdispgudi on Feb 8, 2022 10:47:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone złoto hack ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Nie wiem dlaczego tam kupuje skalmar jak mówił w bajce, że nie lubi krabo burgerów...
Po zalogowaniu sie jest 1% próbem tak trzy razy ale za każdym razem sie zacinało😠😠😠 nie polecam
Gra jest fajna na zabicie nudy.
Świetnie, ale z jakiegoś powodu moja gra ciągle się zawiesza, zanim w ogóle mogę wejść, a nawet jeszcze się w nią nie dostałem od miesięcy. Kiedy to piszę, próbowałem wejść ponad 10 razy i we wszystkich gra zawiesiła się na 100%, więc napraw to, abym mógł grać ponownie.
To naprawdę zabawne, ale chciałbym zobaczyć więcej sposobów na zdobywanie biletów, co sprawia, że gra w mózgu jest bezcelowa. Także więcej sposobów na zarabianie gotówki. Przydałyby się też łatwiejsze sposoby na awansowanie postaci. Moim zdaniem są to duże wady w ogólnej rozgrywce.
fajna gra, która jest dobrze wykonana, ale wygląda na to, że pan krabs opracował aplikację, jest to jedna z najbardziej chciwych i grających na pieniądze gra, w którą grałem
Swordigo Aventura etc
Gra jest ładna, kolorowa, przejęmnie się w niej gra, tylko że nie, bo gra na każdym prawie chce wyłudzić pieniądze w P2W Nie zachowują się jeszcze do aktualnego. A na dodatek nie ma języka polskiego.
Bardzo fajna gra, dałbym jej ocenę 5 gwiazdek, ale kupiłem kilka klejnotów w grze i powiedział, że nie będzie żadnych reklam w przypadku zakupu. Niecałe dwie minuty później po zakupie zostałem zmuszony do obejrzenia reklamy. Nie wydawaj pieniędzy i myśl, że stanie się to grą bez reklam.
Liczniki czasu oczekiwania trochę mnie wyrzuciły, ale poza tym nadal jest całkiem fajnie. Próbowałem kupić stojak na bańki za 2 klejnoty, ponieważ brakowało mi monet, ale zamiast tego dało mi to możliwość wzięcia wszystkich monet i 10 klejnotów, co jest trochę dziwne. Miałem też klienta, który przyszedł pierwszy, ale nie mogłem obsłużyć, ponieważ całe jedzenie trafiło do kogoś innego. Może powinien służyć na zamówienie, a nie ilościowo?
Wygląda na fajną grę. Nie przebrnąłem przez łatwiejsze poziomy, ponieważ po każdym poziomie pojawia się reklama i z niektórych z nich nie można wyjść. Nawet kliknięcie w przód nie działa i nie pojawia się x po limicie czasu. Musisz zakończyć pełną aplikację SpongeBob i załadować ją ponownie. Nikt nie ma na to czasu plus reklamy. Zdecydowana dezinstalacja.
Gra musi się zaktualizować i pojawia się błąd. Co za strata pieniędzy na monety i klejnoty, żeby po prostu przestało działać. Odinstalowałem go i próbowałem ponownie zainstalować, a teraz nawet tego nie zrobi.
Gra superowa ale.... muszę się przyczepić, że przestałem grać z jednego, skończyły się diamenty😦i musiałem co 30 minut oglądać, aby uzyskać jeden diament, zróbcie ze np. Dostaje się po wygranej w gotowaniu 1 lub 2 diamenty a powrócę do tej gry Pozdrawiam z rodzinka😁
Niesamowicie fajna gra, ale ładowanie trwa wiecznie, ciągle się opóźnia, a najnowsza aktualizacja powoduje awarię gry, zanim będę mógł zagrać na poziomie. Jest też zbyt wiele reklam, by otrzymać niezbyt dobrą ilość nagród.
Całkiem dobra gra, z wyjątkiem tego, że staje się coraz trudniejsze w miarę postępu poziomów, ale nie odbiera się za to gwiazdek, ponieważ tak ma wyglądać gra
Gra niezła idealna na nude
ciągle zamarza i odbiera mi życie po ponownym uruchomieniu
Tak więc gra się na ładuje i tylko ładuje do 5% czekałem na tę grę tak, aby 3 miesiące. Proszę naprawcie to🙏
To była szczerze jedna z moich ulubionych gier. Dużo w to grałem; jednak nie pozwala mi zainstalować aktualizacji, przeszedłem przez rozwiązywanie problemów i pomyślałem, że odinstalowanie zadziała, tak jak wcześniej w innych grach, ale teraz nie pozwala mi nawet zainstalować samej gry, nawet z wszystkie kroki rozwiązywania problemów, które wykonałem, napraw to, ponieważ nie tylko ja mam ten sam problem
Ciągle zawiesza się w Krusty Krab, a zasoby nie są w pełni pobierane, co powoduje usterki. Proszę napraw
Wiele błędów, reklam, których nie mogę pominąć, zmuszają mnie do opuszczenia gry. Nie wiem, czy ktoś jeszcze ma problem, ale kilka razy zauważyłem, że będę miał X pieniędzy, potem wyjdę z gry lub obejrzę reklamę, a jak wrócę mam mniej pieniądze, czasem tysiące monet mniej. To naprawdę irytujące.
Jelito
Gra pobierała się za pół godziny, bardzo długo włączała się i za każdym razem przy 37% crashowała. Nie da się włączyć ani tym grać najlepiej.
Download the latest version of SpongeBob: Christie Cook-MF MOD, a casual game for Android. This MOD has unlimited coins. Download! Let's get the stove! ' Be
Zbyt wiele reklam, dobrze, jeśli jest to gra przygodowa, abyśmy mogli wybrać i wrócić, aby zagrać ponownie, to jest zbyt trudne, aby inna gra kulinarna musiała zaczynać się od nowa, więc denerwująca gra
Uwielbiam tę grę, jest super fajna, gram w nią na koniec. Biorąc to pod uwagę, ma swoje wady. Klejnoty są trudne do zdobycia bez wydawania pieniędzy, co nie jest uczciwe dla graczy takich jak mnie, których na to nie stać, a bez klejnotów gra nie robi postępów. Istnieją poziomy, które są tak trudne, że nie da się ich ukończyć bez dopalaczy, ale dopalacze szybko się kończą i kosztują tyle, by zdobyć ich więcej. To naprawdę trudne dla mnie, nastolatka, i nie rozumiem, jak dzieci mogłyby w to grać. Może to być 5-gwiazdkowa gra ze zmianą!
👍👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Vabaajamängud yqd
Świetna koncepcja gry, ale jest prawie niemożliwa do przejścia bez kupowania klejnotów. Musisz wydawać klejnoty na ulepszenia, które bardzo pomagają w fabule, ale nie dostajesz klejnotów na bieżąco, więc zmusza cię to do kupowania klejnotów.
Nie można grać.. każe mi zaktualizować, ale w Sklepie Play nie ma aktualizacji. W przeciwnym razie jest to bardzo zabawna i wciągająca gra.
Zniknęło mnie wyrzucanie aplikacji po każdym ukończonym poziomie
Po prostu uwielbiam wszystkie animacje i historie z gry oraz to, jak możesz odblokować nowe postacie i sposób, w jaki możesz grać. Po prostu oceniam tę grę jako pięciogwiazdkową grę 👌
SpongeBob: Krusty Cook-Off Boshqalar zlz
Nie mogę tego zainsatolować bo jest jakiś błąd
SpongeBob: Krusty Cook-Off Boshqalar zlz
Niespodzianka! SpongeBob: Krusty Cook-Off właśnie pojawił ...
100% dobry i uwielbiam spongebob, a gra jest naprawdę fajna
Na początku bardzo podobała mi się ta gra, ale potem gra zaczęła rzucać mi fizycznie niemożliwe poziomy, które MUSISZ wykorzystać dodatkowi klienci i dodatkowy czas do pokonania. Co oczywiście kosztuje klejnoty, a klejnoty są tak trudno dostępne po pewnym momencie, że jest to kłopotliwe. Grałem w tę grę przez tydzień każdego dnia, a teraz odinstalowałem ją, ponieważ miałem dość oszukiwania, które system wymusza na tobie. Nie nagradza szybkości ani umiejętności, ale nagradza Twoją zdolność do płacenia im prawdziwymi pieniędzmi. Zawiedziony.
Zabawa w grę Mój największy problem z grą polega na tym, że musisz wydawać monety i diamenty na ulepszenie i odczekać jedną do dwóch godzin, zanim będziesz mógł z niej skorzystać. Wykonałem zadania za darmowe diamenty i nigdy nie dostałem swoich diamentów. Myślę, że po prostu odinstaluję, ale poza tym jest całkiem przyzwoity.
Zmieniłem telefon, a kiedy ponownie zainstalowałem tę grę, wszystkie moje postępy zniknęły, a aplikacja i trochę się zmieniły, a wszystkie moje postacie zniknęły. Teraz musisz za nie zapłacić lub coś.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Vabaajamängud yqd
Gra się ścina resetuje telefon fajnie się zapowiadała i niestety tylko zapowiadała 🤔